Loading icon

Snel en gemakkelijk: de beste directe routes vanaf de luchthaven van Bodo

Er is een zekere charme aan Bodo, een schilderachtige stad ten noorden van de poolcirkel. Bodo Airport is uw toegangspoort tot het verkennen van de pareltjes die Noord-Noorwegen te bieden heeft. Het is gunstig gelegen op slechts 2 km afstand van het stadscentrum en biedt gemakkelijke toegang tot vele populaire bestemmingen. Voor degenen die graag alles zelfstandig plannen, overweeg dan om meteen een auto te huren via deze link, zodat u zo gemakkelijk aan uw avontuur kunt beginnen.

1. Salstraumen – Een wonder van de natuur

Op slechts ongeveer 33 kilometer van de luchthaven van Bodo is Saltstraumen de sterkste maalstroom ter wereld, die toeristen van over de hele wereld aantrekt. De reis duurt slechts ongeveer 40 minuten met de auto, maar de ervaring van het zien van dit natuurlijke spektakel is elke reis-bucketlist waardig. Hier is de directe route van Bodo Airport naar Saltstraumen.

2. Kjerringoy – Beleef de jaren 1800 opnieuw

Ongeveer 38 kilometer van de luchthaven van Bodo bereikt u de goed bewaarde historische plek Kjerringoy. Het is een openluchtmuseum dat je meeneemt naar de 19e eeuw en een tastbare ervaring biedt van hoe het leven er toen uitzag. Met een reistijd van ongeveer 45 minuten is dit een uitstekende excursie van een halve dag. Volg deze route om bij Kjerringoy te komen.

3. Sundstraumenbrug – Natuur ontmoet techniek

Als u 42 km ten noorden van de luchthaven van Bodo rijdt, komt u bij de indrukwekkende Sundstraumen-brug. Deze prachtige combinatie van natuur en techniek is de reis waard. Huur een auto vanaf de luchthaven van Bodo en rijd over de schilderachtige wegen om deze bestemming te bereiken. De brug is hier vastgelegd op Google Maps.

4. Lofoten-eilanden – Een arctisch paradijs

Een reis naar de Lofoten-eilanden is een must als je in Bodo bent. Hoewel hiervoor een veerboottocht nodig is, kunnen huurauto's ook aan boord worden genomen. De afstand lijkt misschien groot, maar autoverhuur maakt het gemakkelijk om de reis te onderbreken en onderweg op mooie plekken te stoppen. Hier is een gedetailleerde route van Bodo Airport naar de Lofoten-eilanden.

5. Mjelle Beach - Een surrealistische strandervaring

Als u een natuurliefhebber bent, is rijden naar Mjelle Beach een van de beste beslissingen die u kunt nemen. Dit prachtige rode en witte zandstrand ligt op slechts ongeveer 20 minuten rijden van de luchthaven van Bodo. De route is schilderachtig en biedt uitstekende mogelijkheden voor fotografen. Hier is een link naar de directe route op Google Maps.

Als u een auto rechtstreeks vanaf de luchthaven van Bodo huurt, wordt uw reis niet alleen probleemloos, maar kunt u ook de bezienswaardigheden in uw eigen tempo verkennen. Met zoveel unieke en intrigerende locaties binnen een dag rijden, is Bodo de ultieme bestemming voor een onvergetelijk Noors avontuur. Plan uw route, huur een huurauto via deze link en dompel uzelf onder in de Scandinavische charme van Bodo!