Loading icon

Zwitserse resorts

Niet ver van Davos (ongeveer 10 km) ligt het skigebied Klosters. Dit is een klein stadje waar Prins Charles van Wales graag ontspant. Klosters ligt in het centrum van het kanton Graunbünden in de bergen op een hoogte van 1200 m boven de zeespiegel, wat het aantrekkelijk maakt voor toeristen en sporters.

Ervaren toeristen gebruiken liever autoverhuur in Zwitserland. De gemiddelde kosten voor het huren van een auto op de luchthaven van Genève zijn vanaf 10 euro per dag, op de luchthaven van Zürich de kosten voor het huren van een compact auto is vanaf 15 euro per dag.

< p>
Het skigebied biedt veel mogelijkheden
voor buitenenthousiastelingen om hun potentieel in de wintersport te realiseren. Concerten met klassieke muziek en voortreffelijke restaurants in Klosters zullen uw rust vullen met positieve emoties en alleen aangename indrukken opleveren. Klosters heeft één bijzonderheid: de stad bestaat uit twee stadsdelen die op een afstand van 2 km van elkaar liggen.

< p>
Als gevolg hiervan heeft het resort twee belangrijke skigebieden:
Gotschna-Parsenn, dat zich uitstrekt over 120 km, en Madrisa, dat skiërs ongeveer 50 km uitstekende pistes biedt. Parsenn ligt in het stadsdeel Klosters Platz. Een ander deel van het resort heet Klosters Dorf en ligt in de directe omgeving van Madrisa. In tegenstelling tot het bruisende en veelbesproken naburige Davos, geliefd bij prins Charles en zijn koninklijke familie, onderscheidt het skigebied van Klosters zich door zijn gezellige en rustige, rustige sfeer in een klein stadje.

< p>
De skipistes van Parsenn, vooral die in de buurt van Klosters, zullen aantrekkelijker zijn voor liefhebbers van moeilijke skicommunicatie. Fans van skiën buiten de geprepareerde pistes zullen hun potentieel in Madrid kunnen realiseren. De infrastructuur van het resort bevat 99 pistes (20% daarvan is blauw, en precies 40% is interessanter voor professionals rood en natuurlijk extreem zwart), met een totale lengte van 310 km, evenals 50 comfortabele liften. Van half december tot eind april kunt u volop genieten van de mogelijkheden van het skigebied Klosters.