Loading icon

Liften: van willekeur naar levensstijl

Misschien houdt iedereen wel van reizen. Pas nu verschillen de opvattingen over de organisatie van dergelijke vrije tijd aanzienlijk.
Als je meer dan wat dan ook waarde hecht aan vrijheid, de honger naar avontuur en het betoverende magnetisme van de wegen; als je pech en vervelende situaties wilt voorkomen, moet je niet met je eigen auto op reis gaan.

Hitchhiken is precies wat je nodig hebt!
Geen enkele bus, trein, of zelfs een vliegtuig met een stoel in businessclass kan de emoties vervangen die elke kilometer die een lifter aflegt, geeft.

< p>

Afhankelijk van het soort vervoer
zijn er verschillende mogelijkheden voor een toeristisch avontuur. Allereerst is dit het zogenaamde liften zonder lift.
Zo'n reis omvat het verplaatsen van elk niet-gemotoriseerd voertuig, of het nu een ezel, kar of fiets is. Dit is vooral het geval in landelijke gebieden. Je kunt niet alleen een ritje krijgen op een nogal ongebruikelijke manier voor een stadsbewoner, maar je ook trakteren op de geschenken van het dorp - melk, fruit, enz.

Het eerste niveau liften
wordt in onze opvatting als traditioneel beschouwd. Alles is hier heel duidelijk - een toerist zal blij zijn met elk transport op wielen, dat hem, dwars door de eindeloze uitgestrekte asfaltwegen, zal wegvoeren van zijn gebruikelijke plaatsen.

< p>
Soms heb je misschien het geluk
om een ​​toevallige treinreiziger te worden. Zo'n liften is minder populair, maar het is onwaarschijnlijk dat iemand die dorst naar onmetelijke vrijheid en levendige indrukken, zou weigeren de locomotief te "sturen" en aan het signaalfluitje te trekken.

En de laatste, in het begin blik,
onrealistisch soort liften is een luchtavontuur. Iedereen die minstens één keer heeft gevlogen, zal het ermee eens zijn dat het vrij moeilijk voor te stellen is hoe zo'n bedrijf gratis kan worden gedaan (hier is liften tenslotte op gebaseerd).

< p>

Er zijn echter waaghalzen
die niets om controleposten en douanebarrières geven. Dit betekent dat het ook mogelijk is om "als een haas" door de lucht te reizen. Is het de moeite waard om het uit je eigen ervaring te bekijken? Niet zeker. En we nemen niet het risico u te adviseren.

Bovendien geven veel toeristen de voorkeur aan autoverhuur.
De gemiddelde kosten voor het huren van een auto in Antalya bedragen 20 euro per dag, in Miami is de huurprijs lager - vanaf 11 euro per dag, in Barcelona kun je een auto huren vanaf 16 euro per dag.